Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Ρυθμίστηκαν οι οφειλές του άνεργου συμπολίτη μας προς τη ΔΕΗ!Στη Τούμπα μπορούμε!Με αλληλεγγύη και συλλογική δράση!

Απο τον alpha 965 "Διακανονίστηκε το χρέος του άνεργου 35χρονου, πατέρα ενός βρέφους 20 μηνών, ο οποίος έχει συσσωρεύσει οφειλές 1.200 ευρώ προς τη ΔΕΗ,μετά την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 11:00 στα γραφεία της αρμόδιας ΔΕΗ Τούμπας, επί της οδού Παπαναστασίου, από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Τούμπας.
Μετά τη διαπραγμάτευση με τη διεύθυνση του καταστήματος της ΔΕΗ, επιτεύχθηκε διακανονισμός, ο οποίος προβλέπει πως ο 35χρονος θα καταβάλλει προκαταβολή 50 ευρώ, ενώ για τους τέσσερις επόμενους μήνες θα δίνει όσα χρήματα μπορεί να διαθέσει. Επιπλέον, εφόσον ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο ανοίγει ο δρόμος για την αποπληρωμή σε 16 μικρές δόσεις.
Σημειώνεται πως η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του έχει επανασυνδεθεί με τη συνδρομή κατοίκων οι οποίοι προβαίνουν σε επανασυνδέσεις.
 Από την πλευρά του ο διευθυντής του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην Παπαναστασίου, Κάρμας Γεώργιος δήλωσε στον alpha 96.5 πως « Μεταφέραμε τον λογαριασμό του ανέργου στο όνομα τους , καθώς προηγουμένως ήταν κατοχυρωμένος στο όνομα της μητέρας του, και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο  απ΄ όπου θα προέλθει και ο διακανονισμός των δόσεων της αποπληρωμής» κατέληξε ο κ. Κάρμας."
Μόνος/η δε μπορεί κανείς/καμιά να πετύχει όσα μπορούμε να πετύχουμε πολλοί μαζι,ενωμένοι,με συλλογική δράση κι αλληλεγγύη!Αυτό είναι ένα μόνο απο τα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι όταν παλεύουμε όλοι μαζί,πετυχαίνουμε πολλά περισσότερα!Θα συνεχίσουμε,ως Συντονισμός κατοίκων/συλλογικοτήτων της Τούμπας,να αναδεικνύουμε ζητήματα που αφορούν τη καθημερινότητα της γειτονιάς μας κι όχι μόνο,να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματά μας,δίνοντας μάχες ενάντια σε βάρβαρες πολιτικές που μας εξαθλιώνουν και μας υποβαθμίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου